Janine huurt een rijdende toiletkraam zodat mensen hun 'boodschap' bij haar kunnen achterlaten.

'Sjaan' boort met rijdende wc een nieuwe inkomensbron aan

ZZP'er Janine Peeters uit Venlo zit door de coronacrisis noodgedwongen thuis. Haar werk als 'personal assistant' ligt vrijwel stil en daarom gooit ze het nu over een heel andere boeg om brood op de plank te krijgen.

MKB Limburg zorgen miljoenennota (18 sep 2019)
Veel onduidelijkheid rond noodmaatregelen voor ondernemers

Ondernemers die in financiële problemen komen, kunnen voor hun werknemers tijdelijk WW aanvragen en zzp’ers kunnen een aanvulling op hun inkomen tot bijstandsniveau krijgen. Het klinkt allemaal eenvoudig, maar toch is er veel onduidelijkheid bij ondernemers.

Loket balie regeling ambtenaar
Limburgse zzp'ers kunnen overal aankloppen voor hulp

Overal in Limburg kunnen zzp'ers die in financiële problemen komen door de coronacrisis nu aankloppen voor financiële ondersteuning.

Edit - fotograaf ad vereijken
ZZP'ers lopen tientallen opdrachten mis door corona crisis

Voor veel ondernemers is het momenteel een grote nachtmerrie. Steeds meer zzp'ers zitten door de coronacrisis zonder werk. Fotograaf Ad Vereijken uit Maasbree is een van hen.

Limburgs Parlement tegen opheffen MKB-leningenfonds

Een ruime meerderheid van het Limburgs Parlement is tegen het opheffen van het MKB-leningenfonds zoals het provinciebestuur voorstelt.

Limburgse zzp'ers protesteren tegen nieuwe wet

Limburgse ZZP'ers komen massaal in actie tegen de nieuwe regels, die sinds mei gelden.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten