Limburgs Parlement tegen opheffen MKB-leningenfonds

Een ruime meerderheid van het Limburgs Parlement is tegen het opheffen van het MKB-leningenfonds zoals het provinciebestuur voorstelt.

Limburgse zzp'ers protesteren tegen nieuwe wet

Limburgse ZZP'ers komen massaal in actie tegen de nieuwe regels, die sinds mei gelden.

Minder groei zzp'ers in Limburg

Het aantal mensen dat voor zichzelf begint blijft toenemen. Behalve in Limburg, daar blijft deze ontwikkeling achter.

Steeds meer Broodfondsen in Limburg

Broodfondsen winnen aan populariteit. Limburg kent op dit moment 11 Broodfondsen verspreid over de provincie.

Limburgse zzp'er komt er karig vanaf

De Limburgse zelfstandigen verdienen samen met hun collega's in Groningen en Friesland het minst.

Limburgse zzp'ers zien gehuurde werkplek wel zitten

Leegstand in winkelcentra en op industrieterreinen kunnen gedeeltelijk worden opgelost door de verhuur van werkplekken. Dat zeggen projectontwikkelaars.

Ook zzp'ers zonder personeel recht op mkb-fonds

Zelfstandigen zonder personeel (zzp'ers) kunnen vanaf het najaar ook gebruik maken van het ondersteuningsfonds voor het midden- en kleinbedrijf (mkb).

CDA Limburg: mkb-fonds geldt ook voor zzp'ers

Het CDA in het Limburgs Parlement eist dat ook zelfstandigen zonder personeel (zzp'ers) gebruik kunnen maken van het ondersteuningsfonds voor het midden-en kleinbedrijf.

vrouw, arbeid, werk, computer
'Zelfstandigen zonder personeel geen recht op mkb-fonds'

Het provinciebestuur voelt er niks voor om ook zelfstandigen zonder personeel (zzp'ers) gebruik te laten maken van het ondersteuningsfonds voor het midden- en kleinbedrijf (mkb).

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!