Basketbal Academie Limburg BAL Weert - ZZ Leiden Quattarius Wilson (28 apr 2021)

Seizoen voorbij voor BAL na verlies van ZZ Leiden

De basketballers van BAL hebben niet opnieuw kunnen stunten tegen ZZ Leiden in de play-offs. In Leiden werd het 97-71 voor de Zuid-Hollandse ploeg.

Basketbal Academie Limburg wint van Leiden in Beker
Bekerstunt BAL: 'Laat ons dromen'

Vriend en vijand werden verrast door de stunt van Basketbal Academie Limburg in de DBL Cup. "We hadden een heel kleine kans om te winnen", zegt speler Roel van Overbeek na het memorabele duel tegen ZZ Leiden van woensdagavond (90-87).

Basketbal Academie Limburg BAL Weert - ZZ Leiden Quattarius Wilson (28 apr 2021)
Bekersensatie: basketballers BAL Weert kloppen leider Leiden

Basketbal Academie Limburg heeft in de kwartfinale van de DBL Cup voor een daverende verrassing gezorgd door ZZ Leiden te kloppen. De ploeg uit Weert versloeg het beste team van het land met 90-87.

Basketbal Academie Limburg (BAL Weert) - The Hague Royals | Quattarius Wilson (07 mrt 2021)
BAL maakt zich op voor drieluik tegen leider Leiden

Basketbal Academie Limburg heeft dit seizoen al behoorlijk wat wedstrijden gespeeld, maar komt in de slotfase van het seizoen nu vooral een gevreesde opponent tegen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten