stock file vakantiefile caravan

Komend weekend veel vakantiefiles in Europa verwacht

Vakantiegangers moeten komend weekend rekening houden met veel files in heel Europa, meldt de ANWB. Het begin van de zomervakantie in veel landen zorgt vooral zaterdag voor grote drukte op de Europese wegen. Ook in Limburg starten de vakanties dit weekend.

Onderzoek na vondst stoffelijk overschot in Bergen (26 nov 2019)
Meer Amerikaanse verdachten gehoord over moord in Bergen

De drie Amerikaanse verdachten van een moord in Bergen zijn in eigen land verhoord. Daarnaast zijn er nog eens drie Amerikaanse verdachten, die niet zijn gearresteerd, gehoord over de moordzaak uit november 2019.

Onderzoek na vondst stoffelijk overschot in Bergen (26 nov 2019)
'Zwitserse zakenman gaf opdracht voor moord in Bergen'

De Zwitserse zakenman Lukas F. (50) wordt verdacht van een moord in Bergen. Volgens justitie was hij niet zelf aanwezig, maar gaf hij anderen opdracht om de moord in november 2019 te plegen.

milan vader
Milan Vader buiten top-10 op EK mountainbike

Mountainbiker Milan Vader heeft niet kunnen verrassen op het EK mountainbike in Zwitserland.

Eerste podium voor judoka Ivo Verhorstert als senior

Ivo Verhorstert is bij de Swiss Judo Open in Uster/Zurich voor het eerst bij een toernooi voor senioren op het podium beland.

Zes Limburgse handballers in selectie Oranje U21

De bondscoach van Oranje U21, Rick Louw, heeft zes Limburgse handballers voor de Masters Cup 2019 geselecteerd.

Dumoulin één tel achter klassementsleider in Zwitserland

Philippe Gilbert heeft zondag de tweede etappe van de Ronde van Zwitserland gewonnen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten