Overslaan en naar de inhoud gaan

Zwitser opgepakt in onderzoek naar dode man in Bergen

Geplaatst opdonderdag 6 augustus 2020 - 12:35

Een 51-jarige Zwitser is in Macedonië aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van een man in Bergen.

Dat heeft de politie donderdagmiddag bekend gemaakt.

Beperkingen
De 51-jarige Zwitser is onlangs op verzoek van het Openbaar Ministerie in Macedonië aangehouden. De man zit in beperkingen. Er loopt momenteel een procedure over zijn uitlevering.

Misdrijf
Op 26 november van het afgelopen jaar werd in een woning aan de Roefsstraat in Bergen een lichaam gevonden van een man. Een dag later meldde de politie dat de man door een misdrijf om het leven was gekomen. Er werd direct een Team Grootschalige Opsporing (TGO) opgericht om de zaak te onderzoeken. De politie zegt niet uit te sluiten dat er meer aanhoudingen volgen.

Lees ook: Stoffelijk overschot Bergen: man door misdrijf gedood

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV