Overslaan en naar de inhoud gaan

Zweten met Pasen: zelden was het zó warm

Geplaatst opmaandag 22 april 2019 - 18:55

Op sommige plekken in Limburg tikte de thermostaat maandag de 27 graden aan. Daarmee werd het de warmste tweede paasdag in Limburg sinds 1949.

Dat meldt Meteo Limburg. Zeventig jaar geleden werd het 29 tot 30 graden.

Zonsondergang
Vorig jaar was het ongeveer net zo warm als dit jaar, maar 2019 wint nipt. Overigens gebeurde het in zeventig jaar tijd slechts acht keer dat het warmer werd dan 20 graden op tweede paasdag. De hoge temperaturen houden aan tot 20:45 uur, net na zonsondergang. Rond middernacht kan het zo'n 14 tot 16 graden worden.

Meteo Limburg verwacht dat de temperaturen tot en met donderdag de grens van 20 graden overstijgen. Vanaf vrijdag koelt het wat af.

Meer weten over het weer in Limburg? Kijk dan op onze weerpagina.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen