Overslaan en naar de inhoud gaan

Zwervende ex-zwerfhond stuurt politie het bos in

Geplaatst opdonderdag 21 februari 2019 - 20:19

Een hond op de N278 in Margraten heeft de politie donderdagmiddag een tijdje beziggehouden.

Op Facebook wijdt de politie uit over wat zij 'het avontuur van Maggie' noemen.

Rijksweg
Agenten stuitten namelijk op de dartelende hond toen die op de doorgaande Rijksweg in het kerkdorp stond. Dat had gelukkig nog niet tot ongelukken geleid. Toen de hond - luisterend naar de naam Maggie - eenmaal van de weg af was, bleek deze niet van plan om op de agenten te wachten.

Bos
In plaats daarvan koos de viervoeter voor een tocht het bos in. Het baasje, dat tot dat moment schitterde in afwezigheid, kwam opdagen op het moment dat de politie er net in was geslaagd het dier te vangen. De hond, die in het verleden op Curaçao had rondgezworven en dat instinct kennelijk nog niet verloren had, kon daarop met de eigenaar worden herenigd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen