Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Zwemmer Verlinden wint goud bij estafettekampioenschappen

Geplaatst opzondag 23 september 2018 - 18:45

Zwemmer Joeri Verlinden uit Melick heeft met zijn club PSV een gouden medaille veroverd bij de nationale estafettekampioenschappen op de kortebaan.

De formatie uit Eindhoven bleek na vijf onderdelen de sterkste van het veld.

Nederlands record
Verlinden kwam bij alle disciplines in actie: bij de 4x100 meter wisselslag en 4x100 meter rugslag zwommen Verlinden en consorten de snelste tijd, waarbij de eindtijd op de rugslag zelfs goed was voor een Nederlands record. Daarmee was het echter nog geen gelopen race, want concurrent De Dolfijn bleek het sterkst op de 4x100 meter schoolslag en de 4x100 meter vlinderslag.

Spectaculair
De beslissing zou daardoor pas bij het laatste onderdeel van de vijfkamp vallen: de spectaculaire 10x100 meter vrije slag. Mede door een rappe aflossing door Verlinden liet PSV in dat beslissende onderdeel alle opponenten ruimschoots achter zich en was de nationale titel een feit.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen