Overslaan en naar de inhoud gaan

Zwembadattributen Polfermolen worden geveild

Geplaatst opwoensdag 7 april 2021 - 18:58

Wie op zoek is naar een waterglijbaan van circa 40 meter kan het beste komende vrijdag afreizen naar Valkenburg aan de Geul.

Daar wordt de komende week een gedeelte van de inventaris van het sport- en recreatiecentrum de Polfermolen geveild. Naast de waterglijbaan kunnen liefhebbers ook bieden op sauna's, zwembadtrapjes, doorzwemgaten en duikpoppen.

Gesteggel
De inventaris wordt geveild omdat de gemeente begonnen is met de ontmanteling van onder meer het zwembad- en fitnessgedeelte van het complex. Het gebouw levert al sinds de opening in 2002 problemen op. Door onder meer de keuze van goedkopere bouwmaterialen kent het gebouw vele lekkages en zijn de kosten om het pand enigszins op temperatuur te krijgen enorm hoog. Daarom besloot de gemeente na veel gesteggel over te gaan tot ontmanteling van een gedeelte van het complex.

Lees ook: Polfermolen oorzaak breuk coalitie Valkenburg

Urinoirscheidingswanden
Naast de zwembadattributen kunnen liefhebbers ook bieden op voorwerpen afkomstig uit het sportcafé en de fitnessruimte. Van halterstokken tot loopbanden en van barkrukken tot urinoirscheidingswanden.

BTW
Op de veertig meterlange waterglijbaan is overigens nog niet geboden. Biedingen beginnen vanaf 2950 euro, maar de eerste bieder is sowieso 4317,89 euro kwijt in verband met veiling- en BTW-kosten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen