Overslaan en naar de inhoud gaan

Zwembad wordt geteisterd door inbrekers en vandalen

Geplaatst opmaandag 10 augustus 2020 - 19:09

Het zwembad van Geulle wordt geteisterd door vandalen en inbrekers. Afgelopen nacht zijn parasols en een bewakingscamera gestolen.

Dat meldt het zwembad aan de Andreas Sauerlaan op Facebook.

Twee nachten op rij
Het zwembad is zowel in de nacht van zaterdag op zondag als zondag op maandag slachtoffer geworden van inbrekers. Zaterdagnacht hebben dieven het hek kapot geknipt. Volgens het zwembad gebeurt dat wel vaker, maar dan blijft het beperkt tot een nachtelijke zwempartij. In de nacht van zaterdag van zondag zijn er ook spullen meegenomen uit het badmeestershuisje. Verder is ook de zwembadtelefoon gestolen.

Parasols
Afgelopen nacht was het weer raak. Toen zijn dieven aan de haal gegaan met parasols die bij de frituur stonden. Ook werd de beveiligingscamera weggegrist, die hier speciaal was gezet om ongenode gasten vast te leggen.

In totaal is is er inmiddels zeven keer ingebroken bij het zwembad.

Elektricien gezocht
Het zwembad werkt nu met man en macht om het hekwerk te repareren. Ook moeten er extra lampen worden geplaatst bij de plekken waar het hek is opengeknipt. Het zwembad van Geulle is voor deze werkzaamheden op zoek naar een elektricien die ervoor kan zorgen dat er voldoende verlichting komt om 'de inbrekers, vandalen en nachtzwemmers af te schrikken'.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen