Overslaan en naar de inhoud gaan

Zwembad neemt geen stappen tegen boze vader

Geplaatst opdonderdag 20 juli 2017 - 20:11

Zwembad Mosaqua in Gulpen onderneemt voorlopig geen stappen tegen een man uit Brabant die een badmeester via Facebook aan de schandpaal nagelde.

De man was boos omdat zijn zoontje een zwemverbod kreeg voor een deel van het bad. Het bad laat het er voorlopig bij zitten, zegt Mosaqua-directeur Bertil Kaanen tegen De Limburger.

Twijfel
René Tissot uit Gilze haalde op Facebook fel uit omdat zijn zoon niet in alle delen van het zwembad zelfstandig mocht zwemmen. Een badmeester had twijfel over de zwemvaardigheid van de jongen nadat die een stukje had moeten voorzwemmen.

De jongen met een spierziekte heeft wel een A-diploma. De vader pakte de badmeester daarom hard aan op Facebook en kreeg daar veel bijval.

Lees ook: Badmeester onder vuur na zwemverbod jongetje met diploma

Uitgescholden
De badmeester werd op Facebook uitgescholden voor alles wat mooi en lelijk is. Hij blijft daarom een paar dagen thuis, liet de directeur weten.

Kaanen zegt tegen De Limburger veel steunbetuigingen te hebben ontvangen. Die kwamen van mensen die het een goede beslissing van de badmeester vonden dat hij de veiligheid van de jongen voorop stelde.

Lees alles over het Wereld Muziek Concours op L1.nl.

Deel dit bericht via
Overzicht
1Limburg Facebook Algoritme wijziging
Uitgelicht
1Limburg op Facebook blijven zien

Facebook heeft een algoritme-wijziging aangekondigd. Daardoor kan het zijn dat je minder Facebook-berichten van 1Limburg op je tijdlijn gaat zien. Door een kleine handeling op Facebook te verrichten kun je dit voorkomen. We leggen dit kort uit in een artikel. Klik op de link om naar het artikel te gaan.

Bekijk de instructie

Gerelateerde berichten

Badmeester onder vuur na zwemverbod jongetje met diploma
1Lunch: Badmeester onder vuur door bericht op Facebook
Stormloop op zwembad, gemeente zet verkeersregelaars in
Limburgse zwembaden laten allochtonen proefzwemmen
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV