Overslaan en naar de inhoud gaan

Zwembad neemt geen stappen tegen boze vader

Geplaatst opdonderdag 20 juli 2017 - 20:11

Zwembad Mosaqua in Gulpen onderneemt voorlopig geen stappen tegen een man uit Brabant die een badmeester via Facebook aan de schandpaal nagelde.

De man was boos omdat zijn zoontje een zwemverbod kreeg voor een deel van het bad. Het bad laat het er voorlopig bij zitten, zegt Mosaqua-directeur Bertil Kaanen tegen De Limburger.

Twijfel
René Tissot uit Gilze haalde op Facebook fel uit omdat zijn zoon niet in alle delen van het zwembad zelfstandig mocht zwemmen. Een badmeester had twijfel over de zwemvaardigheid van de jongen nadat die een stukje had moeten voorzwemmen.

De jongen met een spierziekte heeft wel een A-diploma. De vader pakte de badmeester daarom hard aan op Facebook en kreeg daar veel bijval.

Lees ook: Badmeester onder vuur na zwemverbod jongetje met diploma

Uitgescholden
De badmeester werd op Facebook uitgescholden voor alles wat mooi en lelijk is. Hij blijft daarom een paar dagen thuis, liet de directeur weten.

Kaanen zegt tegen De Limburger veel steunbetuigingen te hebben ontvangen. Die kwamen van mensen die het een goede beslissing van de badmeester vonden dat hij de veiligheid van de jongen voorop stelde.

Lees alles over het Wereld Muziek Concours op L1.nl.

Deel dit bericht via
Overzicht
1Limburg Facebook Algoritme wijziging
Uitgelicht
1Limburg op Facebook blijven zien

Facebook heeft een algoritme-wijziging aangekondigd. Daardoor kan het zijn dat je minder Facebook-berichten van 1Limburg op je tijdlijn gaat zien. Door een kleine handeling op Facebook te verrichten kun je dit voorkomen. We leggen dit kort uit in een artikel. Klik op de link om naar het artikel te gaan.

Bekijk de instructie

Gerelateerde berichten

Badmeester onder vuur na zwemverbod jongetje met diploma
1Lunch: Badmeester onder vuur door bericht op Facebook
Stormloop op zwembad, gemeente zet verkeersregelaars in
Limburgse zwembaden laten allochtonen proefzwemmen
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen