Overslaan en naar de inhoud gaan

Zwembad Nederweert nog weken dicht na brand

Geplaatst opmaandag 19 november 2018 - 21:10

Het zwembad van sportcentrum Laco in Nederweert blijft nog zeker enkele weken dicht.

Dat zegt de directeur tegen nieuwssite Nederweert24.nl.

Uitwijken
Voor de rest van de week zijn alle activiteiten afgezegd. Vanaf volgende week kunnen groepen terecht in andere vestigingen in Heythuysen, Haelen, Panningen, Melick en Geldrop. De fitnessruimte kan woensdag wel al open dankzij een noodstroomvoorziening. Er kan alleen nog niet gedoucht worden. Mensen die dat willen, kunnen uitwijken naar Laco in Heythuysen.

Brand
Afgelopen zaterdag brak brand uit in de machinekamer van het sportcentrum. Alle apparaten in die ruimte gingen verloren. De aanwezige bedrijfshulpverleners ontruimden het sportcentrum meteen. Niemand raakte gewond.

Lees ook: Flinke rookontwikkeling in sportcentrum: pand ontruimd

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen