Overslaan en naar de inhoud gaan

Zwembad Meerssen dicht voor onderzoek na verdrinking

Geplaatst opdonderdag 25 juli 2019 - 10:24

Het zwembad in Meerssen blijft donderdag dicht, nadat daar woensdagavond een drenkeling uit het water is gehaald.

Reden van de sluiting is het onderzoek dat de politie doet.

Duur onbekend
Hoe lang het zwembad aan de Molenveldweg dicht blijft, is niet bekend. "Dat hangt af van de duur van het onderzoek", laat een politiewoordvoerder weten. Op de website van het zwembad is te lezen dat het donderdag in ieder geval de gehele dag gesloten blijft.

Ziekenhuis
De man werd rond 18:40 uur opgemerkt. Hij is naar het ziekenhuis gebracht, maar daar is hij overleden.

Lees ook: Drenkeling zwembad Meerssen in ziekenhuis overleden

Na sluitingstijd
De vraag hoe het kan dat de man meer dan een half uur na sluitingstijd werd gevonden, wil het zwembad niet beantwoorden. "Geen commentaar", is de enige reactie. "De politie heeft de zaak nu in onderzoek."

Identiteit
Volgens een woordvoerster van de politie is de identiteit van de man wel bekend, maar kan deze nog niet worden vrijgegeven voor de familie ervan weet.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen