Overslaan en naar de inhoud gaan

Zwembad De Berkel 'mot blîeve' in Horst

Geplaatst opzondag 12 oktober 2014 - 16:41

De SP biedt de gemeenteraad van Horst aan de Maas dinsdagavond 1500 handtekening aan voor het behoud van zwembad De Berkel in Horst.

In de regio onderzoeken de gemeenten Venlo en Horst aan de Maas de mogelijkheden voor een nieuw regionaal zwembad. Bij die zoektocht haakte de gemeente Peel en Maas eerder al af.

Te ver weg
In Horst wordt gevreesd dat het nieuwe zwembad in Venlo komt te liggen. Maar dat zou te ver weg zijn voor de mensen uit Horst. Daarom roept de SP de gemeente op te kiezen voor behoud van het zwembad en de regionale plannen te laten varen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Horst doet onderzoek naar zwembad bij sportcampus
Verdere uitwerking opties zwembad Horst
Denktank: drie opties voor zwembad in Horst aan de Maas
Bad van 50 meter gaat Horst aan de Maas 8,7 miljoen kosten
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen