Wateroverlast zwembad Meerssen (23 jul 2021)

Zwembad Meerssen na mega-poetsklus weer open

Vrijwilligers en medewerkers van het zwembad in Meerssen hebben een waar huzarenstukje afgeleverd de afgelopen dagen.

Wateroverlast zwembad Meerssen (23 jul 2021)
Zwembad Meerssen weer open na wateroverlast

Zwembad Meerssen heeft vrijdag de deuren weer geopend voor bezoekers. Vanwege het hoogwater vorige week moest het zwembad noodgedwongen dicht.

Edit - zwembad
Zomerweer: zwembadjes niet aan te slepen

De zomer is nog niet eens officieel begonnen, maar de zwembadjes vliegen al de deur uit. En bij waterleidingbedrijf WML merken ze dat.

Otterveurdt
Nieuwe exploitant betaalt tegoed zwemmers Hoensbroek

Zwemmers van Zwembad Hoensbroek, voormalig zwemparadijs Otterveurdt, krijgen hun zwemtegoed na ophef vergoed van de nieuwe exploitant Sportfondsen.

Onwelwording zwembad d'r Pool Kerkrade (4 juni 2021)
Bezoeker onwel: zwembad Kerkrade ontruimd

Zwembad d'r Pool in Kerkrade is vrijdagmiddag tijdelijk ontruimd nadat een bezoeker onwel was geworden.

Zwembad
Kantoortoren Heerlen maakt plaats voor zwembad

Het nieuwe zwembad in het centrum van Heerlen komt aan de Putgraaf op de plaats waar nu tijdelijk het stadskantoor is gevestigd. Het moet begin 2024 open gaan.

Gedumpte vaten blijken loos alarm in Wanssum (22 mei 2021)
Loos alarm: Gedumpte vaten blijken geen drugsafval te zijn

De brandweer is zaterdagochtend uitgerukt voor gedumpte vaten in Wanssum. Uiteindelijk bleek dat de vaten niet afkomstig waren uit een drugslab, maar voor chloor in het zwembad.

Binnenzwembad, zwemmen
Video: Eerste duik in het zwembad is even wennen

De sportscholen en de binnenzwembaden zijn weer geopend. Sportliefhebbers maakten daar woensdag gretig gebruik van.

Polfermolen (07 apr 2021) 7
Zwembadattributen Polfermolen worden geveild

Wie op zoek is naar een waterglijbaan van circa 40 meter kan het beste komende vrijdag afreizen naar Valkenburg aan de Geul.

Zwemmen Mosaqua (29 mrt 2021)
Video: Zwemmen in buitenbad kan weer

Subtropisch Zwemparadijs Mosaqua heeft afgelopen week het buitenbad weer gevuld. Sinds maandagochtend kunnen er weer baantjes getrokken worden.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten