Overslaan en naar de inhoud gaan

Zweedse garagerockers en Jaya the Cat op Jera on Air

Geplaatst opwoensdag 11 maart 2020 - 18:37

De Zweedse garagerockers van The Hives en ska- en punkband Jaya the Cat zijn komende zomer te bewonderen op Jera on Air.

Dat maakt het punk- en hardcorefestival in Ysselsteyn woensdag bekend. Daarnaast zijn ook Tim Vantol, Higher Power, Faintest Idea en Rotzak aan het affiche toegevoegd.

Van Lowlands naar Sittard
Nederland maakte in 2002 op Lowlands kennis met Jaya the Cat. Het Nederlands/Amerikaanse gezelschap toerde daarna door Nederland. Een paar jaar later keerde ze terug naar Nederland voor een optreden in Ernesto's Cantina in Sittard. Dit optreden werd later als livealbum uitgebracht.

Co-headliner
The Hives is ook een graag geziene gast op de festivalweides. De Zweden scoorden een dijk van een hit met het nummer Hate to Say I Told You So. Volgens de festivalorganisatie is deze band de gewenste co-headliner.

Headliners
Het festival vindt dit jaar voor de 27ste keer plaats. Headliners voor Jera On Air zijn The Offspring, NOFX en Life of Agony. Het festival wordt gehouden op 25, 26 en 27 juni.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen