volleybalvrouwen

Volleybalvrouwen winnen laatste groepswedstrijd

De Nederlandse volleybalsters hebben in de poulefase van het Europees kampioenschap ook gewonnen van Zweden. In Cluj-Napoca won het team met spelverdeler Britt Bongaerts uit Roermond in drie sets: 25-21, 25-20 en 25-13.

Kristopher da Graca III_1920x1080
Zweedse verdediger Da Graca naar VVV-Venlo

Kristopher Da Graca tekent een contract voor 2,5 seizoen bij VVV-Venlo.

Hansson
Zweedse aanvaller tekent voor vier jaar bij Fortuna

De 21-jarige aanvaller Emil Hansson speelt vanaf komend seizoen voor Fortuna Sittard. De eredivisieclub heeft hem voor vier jaar vastgelegd.

Drukte bij Ikea Heerlen (28 apr 2020)
Heropening Ikea Heerlen soepel en coronaproof verlopen

De heropening van de Ikea in Heerlen is soepel verlopen. "Er zijn geen incidenten geweest en iedereen hield zich netjes aan de maatregelen. Zowel de klant als de medewerker voelt zich veilig", zegt filiaalmanager Kim Korsten.

MVV-speler Anthony van den Hurk
Van den Hurk per direct weg bij MVV

MVV-spits Anthony van den Hurk is op weg naar zijn nieuwe club in Zweden.

Grens A67 Venlo
Zweed bij Venlo opgepakt voor mensensmokkel

Een man uit Zweden is bij Venlo opgepakt, omdat hij met vier Afghanen in zijn auto over de A67 reed.

Koor uit Weert wordt Europees kampioen in Zweden

Het Weertse koor Giocoso is zaterdag Europees kampioen geworden tijdens de European Choir Games in Zweden.

Oranjeleeuwinnen schrijven historie: WK-finale tegen VS

De Oranjeleeuwinnen hebben een plaats in de WK-finale veroverd. In een meeslepende halve finale werd Zweden geklopt, al gebeurde dat pas na een verlenging: 1-0.

Handballers treffen zwaarst denkbare tegenstanders

De handballers van Oranje moeten het in hun laatste play-off duels opnemen tegen Zweden. Oranje treft daarmee een van de zwaarst denkbare tegenstanders.

Boels-Dolmans snelste in tijdrit Vargarda

Wielerploeg Boels-Dolmans heeft vrijdag de ploegentijdrit in het Zweedse Vargarda gewonnen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten