Drugs Velden Zwart Water Venlo (12 nov 2020)

Voor miljoenen euro's aan harddrugs in bosgebied

In de bossen bij het Zwart Water in Venlo werd op 16 oktober ruim 100 kilo methamfetamine gevonden met een straatwaarde van miljoenen euro's. Daarom kamde de FIOD donderdag en vrijdag met gespecialiseerde apparatuur het bosgebied uit.

Schaatsactiviteiten op Zwart Water definitief van de baan

De laatste kans om schaatsactiviteiten te organiseren op het Zwart Water bij Venlo is definitief verdwenen.

Video: Limburgers genieten van natuurijs

Rondjes rijden, ijshockeyen of met een slee het ijs op. Op verschillende plekken in Limburg werd er zaterdag volop genoten van het natuurijs.

Dooi zet streep door natuurijsmarathon Venlo

Er wordt zaterdag geen marathon geschaatst op het Zwarte Water in Venlo.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten