Overslaan en naar de inhoud gaan

Zwarte rookpluimen door woningbrand Venray

Geplaatst opwoensdag 23 oktober 2019 - 9:58

Bij een brand in een twee-onder-een-kapwoning in Venray zijn woensdagmorgen flinke zwarte rookpluimen vrijgekomen.

De drie personen die binnen waren in de woning aan de Langeweg, konden zelf naar buiten gaan, liet een woordvoerder van de brandweer weten.

Aanbouw
De brand ontstond in de aanbouw van het pand en sloeg daarna over naar binnen. Daardoor ontstond rookschade. Hoe de brand kon ontstaan, is niet bekend. Er raakte niemand gewond.

Uit het pand gehaald
"Ik zag vuur, vlammen en vliegende dakpannen", aldus een buurtbewoonster. Samen met een andere vrouw heb ik de drie bewoners uit het pand gehaald, net als twee vogelkooien. Bij de buurjongen hebben we de achtergevel moeten rammen en die is wakker geworden. Die hebben we uit huis gesleurd en gezegd dat hij niet meer naar binnen mocht", zo vertelt ze.

De brand is inmiddels onder controle. De straat was door de brand tijdelijk afgesloten voor verkeer.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen