Overslaan en naar de inhoud gaan

Zwarte rookpluimen door woningbrand Venray

Geplaatst opwoensdag 23 oktober 2019 - 9:58

Bij een brand in een twee-onder-een-kapwoning in Venray zijn woensdagmorgen flinke zwarte rookpluimen vrijgekomen.

De drie personen die binnen waren in de woning aan de Langeweg, konden zelf naar buiten gaan, liet een woordvoerder van de brandweer weten.

Aanbouw
De brand ontstond in de aanbouw van het pand en sloeg daarna over naar binnen. Daardoor ontstond rookschade. Hoe de brand kon ontstaan, is niet bekend. Er raakte niemand gewond.

Uit het pand gehaald
"Ik zag vuur, vlammen en vliegende dakpannen", aldus een buurtbewoonster. Samen met een andere vrouw heb ik de drie bewoners uit het pand gehaald, net als twee vogelkooien. Bij de buurjongen hebben we de achtergevel moeten rammen en die is wakker geworden. Die hebben we uit huis gesleurd en gezegd dat hij niet meer naar binnen mocht", zo vertelt ze.

De brand is inmiddels onder controle. De straat was door de brand tijdelijk afgesloten voor verkeer.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen