Overslaan en naar de inhoud gaan

Zwarte auto in Maasbree stille getuige seksrabbijn

Geplaatst opdonderdag 10 september 2015 - 16:59

Op een parkeerplaats in Maasbree staat al maanden een souvenir van de Joodse sekte, die daar afgelopen zomer op een camping verbleef.

De zwarte auto werd gebruikt door een van de volgelingen van 'seksrabbijn' Eliezer Berland, die met zijn aanhang een tijd door Nederland zwierf. Van mei tot juli was de groep neergestreken op vakantiepark Breebronne in Maasbree.

Lees ook: Volgelingen 'sekrabbijn' pakken biezen in Maasbree

Verval
De afgelopen tijd zijn de kentekenplaten al van de auto verdwenen en is een van de ramen ingeslagen, meldt de politie Peel en Maas. Volgens de politie is het echter niet zo gemakkelijk om een auto weg te slepen van een openbare parkeerplaats, omdat er niks illegaals is gebeurd.

Brief
De gemeente heeft de eigenaar inmiddels een brief gestuurd. Als de eigenaar volgende week niet gereageerd heeft, wordt de auto weggehaald.

Tropisch eiland
Rabbi Berland wordt in zijn thuisland Israël gezocht voor ontucht en mishandeling. Nadat Nederland besloot dat hij mag worden uitgeleverd, is Berland weer vertrokken. Hij zou nu op een eiland in het Caraïbisch gebied zitten.

Lees ook: Seksrabbijn Eliezer Berland op tropisch eiland

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Volgelingen 'seksrabbijn' pakken biezen in Maasbree
'Volgelingen seksrabbijn doen afwas in strandbad'
'Seksrabbijn' beter terug naar Israël, zegt Wesly
ANP
'Seksrabbijn zelf niet op vakantiepark Hommelheide'
Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen