Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Zwart Wit kan niet stunten tegen reserves Lions

Geplaatst opdinsdag 18 november 2014 - 22:42

De handballers van OCI-Lions 2 hadden dinsdagavond in Oirsbeek geen enkele moeite met Zwart Wit en bereikten de tweede bekerronde.

De ploeg van Harold Nusser, de nummer drie van de eredivisie, klopte hoofdklasser Zwart Wit met 12-30 na een 4-14 ruststand.

Toch startte Lions moeizaam omdat de ploeg zonder hars moest spelen en dan doet de bal soms 'rare' dingen. Zwart Wit-doelman Sander Hayen was zeker in de beginfase goed op dreef en pakte diverse ballen.

Gas erop
Maar vlak voor de rust schakelde Lions een tandje bij en ook na de rust bleef de ploeg het gas erop houden. Lions-2 was inmiddels aangevuld met vier eerste teamspelers, te weten Ivo Steins, Dylan Vossen, Marco Vernooy en de Porugees Jao Jacob Ramos.

Na heel veel breaks, die Lions kon lopen omdat Zwart Wit vermoeid was, kwam de dertig op het scorebord. "Daarna namen we wat gas terug omdat zondag de nummer twee Houten op bezoek komt. Dat wordt net als afgelopen zondag tegen Tachos weer een spektakel", vertelde teambegeleider Ton Elissen van Lions na afloop.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Loting voorrondes handbal landelijke beker
Lions-reserves geven koploper goed partij
Lions-reserves en Tachos spelen heerlijke pot handbal
Reserves Lions heroveren tweede plek in eredivisie
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen