Overslaan en naar de inhoud gaan

Zwart Wit kan niet stunten tegen reserves Lions

Geplaatst opdinsdag 18 november 2014 - 22:42

De handballers van OCI-Lions 2 hadden dinsdagavond in Oirsbeek geen enkele moeite met Zwart Wit en bereikten de tweede bekerronde.

De ploeg van Harold Nusser, de nummer drie van de eredivisie, klopte hoofdklasser Zwart Wit met 12-30 na een 4-14 ruststand.

Toch startte Lions moeizaam omdat de ploeg zonder hars moest spelen en dan doet de bal soms 'rare' dingen. Zwart Wit-doelman Sander Hayen was zeker in de beginfase goed op dreef en pakte diverse ballen.

Gas erop
Maar vlak voor de rust schakelde Lions een tandje bij en ook na de rust bleef de ploeg het gas erop houden. Lions-2 was inmiddels aangevuld met vier eerste teamspelers, te weten Ivo Steins, Dylan Vossen, Marco Vernooy en de Porugees Jao Jacob Ramos.

Na heel veel breaks, die Lions kon lopen omdat Zwart Wit vermoeid was, kwam de dertig op het scorebord. "Daarna namen we wat gas terug omdat zondag de nummer twee Houten op bezoek komt. Dat wordt net als afgelopen zondag tegen Tachos weer een spektakel", vertelde teambegeleider Ton Elissen van Lions na afloop.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Loting voorrondes handbal landelijke beker
Lions-reserves geven koploper goed partij
Lions-reserves en Tachos spelen heerlijke pot handbal
Reserves Lions heroveren tweede plek in eredivisie
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen