Overslaan en naar de inhoud gaan

Zwart Wit kan niet stunten tegen reserves Lions

Geplaatst opdinsdag 18 november 2014 - 22:42

De handballers van OCI-Lions 2 hadden dinsdagavond in Oirsbeek geen enkele moeite met Zwart Wit en bereikten de tweede bekerronde.

De ploeg van Harold Nusser, de nummer drie van de eredivisie, klopte hoofdklasser Zwart Wit met 12-30 na een 4-14 ruststand.

Toch startte Lions moeizaam omdat de ploeg zonder hars moest spelen en dan doet de bal soms 'rare' dingen. Zwart Wit-doelman Sander Hayen was zeker in de beginfase goed op dreef en pakte diverse ballen.

Gas erop
Maar vlak voor de rust schakelde Lions een tandje bij en ook na de rust bleef de ploeg het gas erop houden. Lions-2 was inmiddels aangevuld met vier eerste teamspelers, te weten Ivo Steins, Dylan Vossen, Marco Vernooy en de Porugees Jao Jacob Ramos.

Na heel veel breaks, die Lions kon lopen omdat Zwart Wit vermoeid was, kwam de dertig op het scorebord. "Daarna namen we wat gas terug omdat zondag de nummer twee Houten op bezoek komt. Dat wordt net als afgelopen zondag tegen Tachos weer een spektakel", vertelde teambegeleider Ton Elissen van Lions na afloop.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Loting voorrondes handbal landelijke beker
Lions-reserves geven koploper goed partij
Lions-reserves en Tachos spelen heerlijke pot handbal
Reserves Lions heroveren tweede plek in eredivisie
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen