Overslaan en naar de inhoud gaan

Zware mishandeling Valkenburg: verdachte blijft in de cel

Geplaatst opdinsdag 6 februari 2018 - 16:06

De verdachte van meerdere zware mishandelingen in het centrum van Valkenburg blijft voorlopig achter de tralies.

De rechter-commissaris heeft dinsdag bepaald dat hij veertien dagen langer mag worden vastgehouden.

De man werd in de nacht vrijdag op zaterdag aangehouden nadat hij vier mensen zou hebben mishandeld. Twee jonge mannen werden met een kapot glas in het gezicht geslagen. Later verklaarden nog twee mensen door hem mishandeld te zijn. De slachtoffers zijn 16, 17 en 19 jaar oud en komen uit Valkenburg.

Lees ook: Vier jongeren zwaar mishandeld in Valkenburg

De verdachte is een 22-jarige man uit de gemeente Eijsden-Margraten. Hij wordt verdacht van zware mishandeling.

Naast de vier slachtoffers van de mishandeling heeft ook een 16-jarig meisje zich gemeld bij de politie. Ze zegt dat ze door de verdachte is aangerand.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen