politiewagen politieauto politie stock

Politie zoekt getuigen zware mishandeling in Heerlen

De politie is op zoek naar getuigen van een zware mishandeling in Heerlen afgelopen donderdag.

Havenkade Venlo
Venlonaar aangehouden na bewusteloos slaan 61-jarige man

De politie heeft woensdag een 30-jarige man uit Venlo in de boeien geslagen omdat hij verdacht wordt van een zware mishandeling in die stad.

Beeld van Mannetje Poep, Sint Maartenslaan Weert (03 mei 2018)
Politie zoekt getuigen zware mishandeling Weert

De politie is op zoek naar getuigen van een zware mishandeling in Weert vorige week.

Verdachte geweldsdelict Arnhem blijft langer vast

De 40-jarige man uit Mook die verdacht wordt van zware mishandeling en poging tot moord dan wel doodslag in Arnhem, blijft langer vast zitten.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten