Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Zware hersenbloeding treft Roda-mecenas Nol Hendriks

Geplaatst opmaandag 16 oktober 2017 - 20:16

Voormalig textielbaron en Roda-suikeroom Nol Hendriks heeft een zware hersenbloeding gehad.

Zondagmorgen werd hij opgenomen in het ziekenhuis, bevestigt zijn zoon Ronald. De komende dagen moet blijken of er sprake is van enig herstel.

Roda
Hendriks was tussen 1981 en 2006 nauw betrokken bij Roda JC als bestuurder, talentscout en investeerder. Ook nam hij samen met Theo Pickée het initiatief voor het huidige Parkstad Limburg Stadion.

Pensioen
De hersenbloeding komt een maand na het pensioen van Hendriks uit de textielketen waarmee hij zijn fortuin vergaarde. Vorige maand droeg hij de zaak over aan zijn kinderen. Met de dagelijkse gang van zaken bemoeide hij zich al niet meer, maar in september was de keten met zijn naam niet langer Hendriks' eigendom.

De tachtigjarige ondernemer kampt al langer met een zwakke gezondheid.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank: doneer een voedselpakket online

Een voedselpakket online doneren? Dat kan!

Je doneert dan direct aan de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’. Met het geld van de donaties worden producten ingekocht en vervolgens verdeeld over de zes Voedselbanken in Limburg (Landgraaf, Roermond, Venray, Peel & Maas, Venlo en Weert).

Doneer hier
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Nieuw op L1 TV: Talent & Co

Het nieuwe tv-programma op L1 volgde een klein jaar vijf jonge Limburgse talenten op hun weg naar de verwezenlijking van hun artistieke droom. In de afsluitende aflevering van Talent & Co mogen kandidaten Fabiënne, Sino, Lotte, Pim en Tijn zich aan een volle zaal presenteren.

De afleveringen van het programma zijn te zien op zaterdagen vanaf 18.00 uur op L1.

Dit zijn de 5 talenten
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen