Overslaan en naar de inhoud gaan

Zware crash in Beek: twee gewonden nog in ziekenhuis

Geplaatst opdonderdag 22 november 2018 - 15:03

Twee van de zes mensen die woensdag in Beek gewond raakten bij een ongeluk met een gestolen vrachtwagen liggen nog in het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde in Beek op een afrit van de A76. De aanrijding werd veroorzaakt door een vrachtwagenchauffeur. Hij reed in een in België gestolen vrachtwagen.

Zeven auto's beschadigd
Het ging mis toen de wagen vanuit de richting België de afrit naar Geleen nam. Door nog onbekende oorzaak kwam hij met een aantal wagens in botsing. In totaal raakten zeven auto's beschadigd.

Lees ook: Zes gewonden bij ongeval met gestolen vrachtwagen

Aangehouden
De bestuurder van de vrachtauto is een van de gewonden die nog in het ziekenhuis ligt. Hij werd na het ongeluk direct aangehouden op verdenking van het stelen van de vrachtwagen en het veroorzaken van het ongeluk.

Het onderzoek naar de exacte toedracht is nog in volle gang, zo meldt de politie.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen