Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Zware blessure: wedstrijd VVV - Heracles stilgelegd

Geplaatst opvrijdag 22 februari 2019 - 20:24

De wedstrijd tussen VVV-Venlo en Heracles Almelo is vrijdagavond na nog geen tien minuten voetbal stilgelegd.

Een zware knieblessure bij VVV-verdediger Jerold Promes was voor scheidsrechter Erwin Blank aanleiding om de wedstrijd in de Koel tijdelijk te staken. Na een onderbreking van zo'n twintig minuten kon de wedstrijd hervat worden.

Ambulance
Een ambulance moest naar het speelveld komen om Promes naar het ziekenhuis over te kunnen brengen. De scheidsrechter vond het verstandig om de spelers naar de kleedkamers te sturen, zodat de selecties konden 'afkoelen' en het ambulancepersoneel rustig te werk kon gaan.

Duel
Het ging in de zesde speelminuut mis bij een duel tussen Promes en Heracles-speler Joey Konings. De VVV'er bleef vervolgens enkele minuten op het gras liggen, waarbij al snel duidelijk was dat hij vervangen moest worden. Damian van Bruggen kwam voor Promes in de ploeg.

Het is nog onduidelijk hoe ernstig de blessure is.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Pinkpop-kaarten
Uitgelicht
Win twee Pinkpop weekendkaarten en campingplaats

Dit jaar viert Pinkpop haar vijftigjarig jubileum. En jij kunt daar zomaar bij zijn. Wij geven namelijk vijf keer twee weekendkaarten weg voor Pinkpop.

Inschrijven
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
EK Triathlon in Weert live op L1.nl
Uitgelicht
EK Triathlon in Weert live op 1Limburg en L1.nl

Zwemmen, fietsen en hardlopen: ook in 2019 belooft de Stadstriathlon in Weert wederom een waar spektakel én een slijtageslag te worden. Het evenement is dit jaar tevens het decor van het EK Triathlon. L1 en 1Limburg zijn er live bij.

Je kunt beelden de races via livestreams volgen op 31 mei t/m 2 juni.

Bekijk hier de livestreams
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda
L1mbo Top 100
Uitgelicht
Stem op je favoriete Limburgse liedje!

Voor de 23e keer wordt de L1mbo Top 100 met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 30 mei 2019. En jij zorgt voor de samenstelling van de lijst!

Breng hier je stem uit

Meest gelezen