Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Zware blessure: wedstrijd VVV - Heracles stilgelegd

Geplaatst opvrijdag 22 februari 2019 - 20:24

De wedstrijd tussen VVV-Venlo en Heracles Almelo is vrijdagavond na nog geen tien minuten voetbal stilgelegd.

Een zware knieblessure bij VVV-verdediger Jerold Promes was voor scheidsrechter Erwin Blank aanleiding om de wedstrijd in de Koel tijdelijk te staken. Na een onderbreking van zo'n twintig minuten kon de wedstrijd hervat worden.

Ambulance
Een ambulance moest naar het speelveld komen om Promes naar het ziekenhuis over te kunnen brengen. De scheidsrechter vond het verstandig om de spelers naar de kleedkamers te sturen, zodat de selecties konden 'afkoelen' en het ambulancepersoneel rustig te werk kon gaan.

Duel
Het ging in de zesde speelminuut mis bij een duel tussen Promes en Heracles-speler Joey Konings. De VVV'er bleef vervolgens enkele minuten op het gras liggen, waarbij al snel duidelijk was dat hij vervangen moest worden. Damian van Bruggen kwam voor Promes in de ploeg.

Het is nog onduidelijk hoe ernstig de blessure is.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen