Overslaan en naar de inhoud gaan

Zwangere vrouw met geweld beroofd van telefoon

Geplaatst opwoensdag 20 maart 2019 - 8:13

In Maastricht is dinsdagmiddag een zwangere vrouw met geweld beroofd van haar telefoon. Binnen een half uur werd er een verdachte aangehouden.

Dat meldt de politie op Facebook. Het voorval vond plaats op de Capucijnerstraat. Politie ging direct opvallend én onopvallend op zoek naar een verdachte.

Meerdere getuigen
Er werd ook een Burgernet-bericht verspreid. Dat sorteerde effect, want dankzij verschillende tips van getuigen werd de verdachte binnen een half uur in de kraag gevat. Ook de telefoon van de vrouw werd gevonden. Deze is inmiddels teruggebracht.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen