Overslaan en naar de inhoud gaan

Zwaargewonde fietser opgehaald door traumahelikopter

Geplaatst opvrijdag 14 augustus 2020 - 15:39

Een zwaargewonde fietser in Panningen is vrijdagmiddag per traumahelikopter naar het ziekenhuis in Nijmegen overgebracht.

Omstreeks 13:30 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd over een fietser met een ernstige hoofdwond op de Eghelseweg tussen Panningen en Egchel, meldt nieuwspagina WeertdeGekste.

Voertuigen
Hoe de man aan zijn verwonding is gekomen, is nog niet bekend. Ook is niet duidelijk of het om een eenzijdig ongeval gaat, of dat er andere voertuigen bij betrokken zijn.

Afgesloten
Een team van de politie probeert de oorzaak van het ongeluk te achterhalen. Daarom is de weg voorlopig afgesloten voor het verkeer.

" width="100%" height="450" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">
Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen