Overslaan en naar de inhoud gaan

Zwaargewonde bij ongeluk in Sittard

Geplaatst opzondag 30 oktober 2016 - 9:50

Bij een ongeluk in Sittard is de bestuurder van een auto zwaargewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 09:00 uur op de Hasseltsebaan in Sittard.

Zwaargewond
Bij het ongeval waren een auto en een personenbusje betrokken. De bestuurder van de auto raakte daarbij zwaargewond. Hij kwam door het ongeluk bekneld te zitten.

Foto: Manuel den Braber

Traumaheilikopter
Er werd een traumahelikopter opgeroepen ter assistentie. Het slachtoffer is uiteindelijk met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

In totaal raakte er nog twee personen gewond. Eentje daarvan werd met nekklachten naar het ziekenhuis gebracht. Wat het andere slachtoffer mankeert is niet duidelijk.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen

Gerelateerde berichten

Gewonden bij ongeluk in Sittard
Sittardse vrouw komt om bij ernstig ongeluk in Sittard
Jongen (13) raakt stuk tand kwijt bij aanrijding in Sittard
Fietsster in Sittard opzettelijk aangereden
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen