Overslaan en naar de inhoud gaan

Zwaarbevochten zege Bevo in kwartfinale bekerstrijd

Geplaatst opdonderdag 22 maart 2018 - 22:21

De handballers van Herpertz Bevo uit Panningen hebben de halve finale bereikt van de strijd om de NHV-beker.

De mannen van Jo Smeets wonnen na verlenging met 32-31 van Hurry Up.

Achterstand
Halverwege de reguliere speeltijd zag het er niet naar uit dat Bevo de kwartfinale zou overleven. De ploeg ging met een 11-16 achterstand tegen de ploeg van oud-trainer Martin Vlijm rusten.

Bijbenen
​Bevo was in het begin van de wedstrijd op achterstand gekomen, maar werkte een verschil van drie treffers weg. Daarna konden de handballers uit Panningen de tegenstander redelijk bijbenen, maar tegen het einde van de eerste helft sloeg Hurry Up een gat van vijf doelpunten.

Krimpende kloof
Dat verschil bleef ook in het tweede helft van de wedstrijd een tijd lang bestaan, maar naarmate de wedstrijd vorderde, verkleinde
Bevo de kloof. De gelijkmaker hing in de lucht, maar bleef uit. Kort voor het eindsignaal kwamen de mannen uit Panningen op 26-26 en moest er verlengd worden.

Extra tijd
Bevo kwam in de eerste vijf minuten van de verlenging op voorsprong, maar Hurry Up kwam keer op keer terug. Met nog vijf minuten te spelen kwam Bevo op 29-28. Direct na de hervatting kwam Hurry Up weer gelijk. De strijd ging daarna gelijk op, maar in de slotminuut wist Bevo het beslissende doelpunt te scoren: 32-31.

OCI Lions kan ook nog tot de halve eindstrijd doordringen. De Sittardse ploeg moet dan woensdag in Noord-Holland winnen van Aalsmeer 3

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen