Overslaan en naar de inhoud gaan

Zwaar vervuilde drugswoning gesloten: kinderen opgevangen

Geplaatst opvrijdag 6 december 2019 - 7:41

Een woning in Landgraaf gaat voor drie maanden op slot. Het betrof een zwaar vervuilde woning waar ook kinderen hebben gewoond.

Dat meldt een medewerker van de handhaving Landgraaf.

Kinderen
De burgemeester sluit het huis vanwege het overtreden van de Opiumwet. Dat houdt in dat er in de woning drugs werden gemaakt, verkocht, afgeleverd of gedeald. Een medewerker van de handhaving deelde foto's van de ruimtes in de woning op Instagram, maar verwijderde later het bericht.. "Ik was onder de indruk van dit pand", schreef de handhaver op Instagram. "De kinderen zijn goed opgevangen en de woning zal binnenkort door een bedrijf schoongemaakt worden."

Het is niet bekend of er iemand is opgepakt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen