Overslaan en naar de inhoud gaan

Zwaar vervuilde drugswoning gesloten: kinderen opgevangen

Geplaatst opvrijdag 6 december 2019 - 7:41

Een woning in Landgraaf gaat voor drie maanden op slot. Het betrof een zwaar vervuilde woning waar ook kinderen hebben gewoond.

Dat meldt een medewerker van de handhaving Landgraaf.

Kinderen
De burgemeester sluit het huis vanwege het overtreden van de Opiumwet. Dat houdt in dat er in de woning drugs werden gemaakt, verkocht, afgeleverd of gedeald. Een medewerker van de handhaving deelde foto's van de ruimtes in de woning op Instagram, maar verwijderde later het bericht.. "Ik was onder de indruk van dit pand", schreef de handhaver op Instagram. "De kinderen zijn goed opgevangen en de woning zal binnenkort door een bedrijf schoongemaakt worden."

Het is niet bekend of er iemand is opgepakt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen