Overslaan en naar de inhoud gaan

Zwaar ongeval op N280: Traumahelikopter opgeroepen

Geplaatst opzaterdag 27 maart 2021 - 11:31

Op de N280 in Roermond is zaterdagochtend een vrouw zwaargewond geraakt bij een ongeluk.

Daarbij werd er een traumahelikopter opgeroepen.

Roermond
Het ongeval gebeurde rond 9:50 uur op de Wilhelminasingel in Roermond. Een auto, komende vanuit de richting van Roermond, wil linksaf slaan op het het kruispunt met de Mijnheerkensweg, in de richting van het Outlet Center. Door werkzaamheden is het echter verboden om naar links te gaan. De vrouwelijke bestuurder doet dat toch. Een Duitse auto, komende vanaf de andere kant, ziet de auto over het hoofd en botst frontaal op de auto van de vrouw. De brandweer moest worden opgeroepen om de vrouw uit haar auto te bevrijden. De vrouw is uiteindelijk per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Maastricht.

Afgesloten
Door het ongeval was de weg tijdelijk afgesloten. Verkeer wat richting het centrum van Roermond moest werd omgeleid. Om 14:30 uur kon de weg worden vrijgegeven nadat de Verkeersongevallenanalyse onderzoek had verricht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen