Overslaan en naar de inhoud gaan

Zwaar ongeval bij Afferden: automobiliste klem in wagen

Geplaatst opmaandag 24 januari 2022 - 15:02

Een automobiliste in Afferden is maandagmiddag in een zware botsing met een vrachtwagen verwikkeld geraakt, nadat zij door een bestelbus getroffen werd. Daardoor kwam zij klem te zitten in haar wagen.

De hulpdiensten zijn omstreeks 14:10 uur opgeroepen naar het ongeval aan de N271 ter hoogte van Hengeland.

Brandweer
De brandweer heeft de vrouw uit haar voertuig bevrijd, waarna zij met spoed naar het ziekenhuis is overgebracht. De andere betrokkenen kwamen met de schrik vrij.

Bestelbus
Volgens de correspondent ter plaatse zou de vrouw voorgesorteerd staan om af te slaan. Daarbij zag de bedrijfsbus, die achter haar reed, haar over het hoofd. Door de botsing kwam de automobiliste op de verkeerde weghelft, waardoor ze op de vrachtwagen inreed.

De weg is afgesloten.

Ongeval Afferden (24 jan. 2022)
Ongeval Afferden
Foto: SK-Media
Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen