Overslaan en naar de inhoud gaan

Zwaar gehandicapte jongeman tijdje vermist in Parkstad

Geplaatst opvrijdag 22 november 2019 - 13:54

De politie zocht vrijdag korte tijd in de omgeving van Heerlen en Kerkrade naar ouders die onderweg waren met een zwaar gehandicapte jongeman.

Volgens een woordvoerster van de politie was de 18-jarige gehandicapte door zijn ouders opgehaald bij het ziekenhuis en had de jongen dringend medicatie nodig. "Maar de ouders waren niet te bereiken", zei de woordvoerster.

Gemeld
De politie riep via Twitter op om uit te kijken naar het trio. Kort na het versturen van dat bericht, hebben de ouders zich gemeld.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen