Overslaan en naar de inhoud gaan

Zwaar bewapende stropers opgepakt in Valkenburg

Geplaatst opvrijdag 20 september 2019 - 10:38

De politie heeft twee mannen van 20 en 27 jaar in Valkenburg gearresteerd vanwege stroperij.

De mannen liepen dinsdagavond rond 22:30 uur met wapens in het veld aan de Niessenweg toen de politie daar een melding van kreeg.

Wapen trekken
De agenten hebben hun wapens getrokken omdat het duo een geweer bij zich had. De mannen zijn aangehouden omdat ze van stroperij worden verdacht en wapenbezit. Hierbij zijn een luchtdrukpistool en een luchtdrukgeweer van groot kaliber en een doorgeladen kruisboog in beslag genomen.

De stropers hadden nog geen dieren afgeschoten toen ze werden betrapt, zegt de politie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen