Make-up workshop voor kankerpatiënten Zuyderland

Een groep vrouwen die in het Zuyderland ziekenhuis wordt behandeld vor kanker, heeft maandag een workshop make-up gevolgd.

Aanbieden handtekeningen voor gratis parkeren Zuyderland

De initiatiefnemers voor een petitie tegen betaald parkeren in de garage van het Zuyderland ziekenhuis in Sittard-Geleen gaan donderdagavond ruim 6200 handtekeningen aanbieden aan burgemeester Sjraar Cox.

Sigaret massaal in de ban bij Limburgse ziekenhuizen

Bijna alle ziekenhuizen in Limburg worden binnenkort volledig rookvrij of overwegen om het rookverbod uit te breiden.

Urban explorers op ontdekkingstocht in leegstaand ziekenhuis

Twee urban explorers zijn op ontdekkingstocht geweest in het leegstaande ziekenhuis van Brunssum. En dat heeft bijzondere en spannende beelden opgeleverd.

Eerste Limburgse vondelingenkamer opent haar deuren

Moeders die afstand willen doen van hun pasgeboren kind, kunnen vanaf donderdag bij het Zuyderland ziekenhuis in Heerlen terecht.

Kinderen krijgen meer privacy in ziekenhuis Heerlen

Het Zuyderland-ziekenhuis in Heerlen heeft woensdag een nieuwe kinderafdeling geopend.

Zuyderland dankzij forse bezuiniging weer in zwarte cijfers

Zuyderland heeft 2017 afgesloten met een positief financieel resultaat van 2,5 miljoen euro. Het ziekenhuisonderdeel van het concern noteerde nog wel een klein verlies van 0,7 miljoen euro.

Personeelstekort Zuyderland, groot probleem bij spoedpost

De werkroosters van de spoedeisende hulp (SEH) van het Zuyderland-ziekenhuis in Sittard-Geleen kunnen door een nijpend personeelstekort maar met moeite rondgemaakt worden.

Patiënt Zuyderland-ziekenhuis Geleen even vermist

Een patiënt van het Zuyderland-ziekenhuis in Geleen was vrijdagmiddag even vermist.

VGZ
VGZ vergoedt extra reiskosten voor geweigerde patiënten

Zorgverzekeraar VGZ gaat de extra reiskosten vergoeden aan patiënten die door langere wachttijden bij het Zuyderland ziekenhuis naar een andere ziekenhuis moeten voor een behandeling.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!