Overslaan en naar de inhoud gaan

Zuyd Hogeschool is volgens Keuzegids 'uitblinker'

Geplaatst opdonderdag 8 maart 2018 - 7:00

Zuyd Hogeschool scoort goed in de Keuzegids Masters 2018. De school mag zich zelfs 'uitblinker' noemen.

Twee van de zeven beoordeelde opleidingen van Zuyd Hogeschool hebben het kwaliteitszegel 'Topopleiding' ontvangen. Het gaat om de opleidingen Architectuur en Scientific Illustration.

Eerste plaats
Vijf van beoordeelde opleidingen hebben een eerste plaats binnen hun vakgebied behaald. De opleidingen Advanced Nursing Practice, Arts Therapies, Personal Leadership in Innovation and Change, Scientific Illustration en Architectuur voeren de landelijke ranglijst aan.

Lees ook: Zuyd Hogeschool haalt goede cijfers in Keuzegids HBO

Alleen hogeschool Artez in Arnhem scoort net iets beter dan Zuyd Hogeschool. De school in Gelderland mag zich ook 'uitblinker' noemen.

Keuzegids
De Keuzegids Masters wordt jaarlijks uitgegeven door het Centrum Hoger Onderwijs Informatie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen