Overslaan en naar de inhoud gaan

Zuyd Hogeschool is volgens Keuzegids 'uitblinker'

Geplaatst opdonderdag 8 maart 2018 - 7:00

Zuyd Hogeschool scoort goed in de Keuzegids Masters 2018. De school mag zich zelfs 'uitblinker' noemen.

Twee van de zeven beoordeelde opleidingen van Zuyd Hogeschool hebben het kwaliteitszegel 'Topopleiding' ontvangen. Het gaat om de opleidingen Architectuur en Scientific Illustration.

Eerste plaats
Vijf van beoordeelde opleidingen hebben een eerste plaats binnen hun vakgebied behaald. De opleidingen Advanced Nursing Practice, Arts Therapies, Personal Leadership in Innovation and Change, Scientific Illustration en Architectuur voeren de landelijke ranglijst aan.

Lees ook: Zuyd Hogeschool haalt goede cijfers in Keuzegids HBO

Alleen hogeschool Artez in Arnhem scoort net iets beter dan Zuyd Hogeschool. De school in Gelderland mag zich ook 'uitblinker' noemen.

Keuzegids
De Keuzegids Masters wordt jaarlijks uitgegeven door het Centrum Hoger Onderwijs Informatie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen