Overslaan en naar de inhoud gaan

Zuyd Hogeschool haalt goede cijfers in Keuzegids HBO

Geplaatst opdinsdag 26 september 2017 - 22:39

Het aantal opleidingen van Zuyd Hogeschool dat een goede beoordeling heeft gekregen in de Keuzegids hbo 2018, is gestegen ten opzichte van de vorige editie.

Werden een jaar geleden nog zes opleidingen als excellent beoordeeld, nu zijn dat er acht.

Beste van Nederland
Ook het aantal opleidingen dat werd bestempeld als beste van Nederland steeg licht, van acht in de gids voor 2017 naar negen nu. De opleidingen die op de eerste plaats staan, zijn Applied, Built Environment, Fysiotherapie, Ergotherapie, Verloskunde, Vertaalacademie, Hogere Juridische Opleiding en Docent Muziek.

Zuyd zesde
In totaal werden van de onderwijsinstelling met locaties in Heerlen, Sittard en Maastricht 31 opleidingen onder de loep genomen. Daarvan kwamen er 14 beter uit de bus dan vorig jaar. Negen opleidingen scoorden lager. Zuyd Hogeschool staat op de zesde plaats in de categorie middelgrote hogescholen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen