Mannen gepakt na diefstal militair wapentuig in Zutendaal

De Belgische politie heeft twee mannen uit Lummen en Lommen aangehouden. Ze worden verdacht van de diefstal van een grote hoeveelheid militair materiaal.

Ammoniak en zoutzuur opgeruimd in bossen bij Zutendaal

Belgische hulpdiensten hebben woensdag in de bossen bij Zutendaal een grote hoeveelheid chemicaliën opgeruimd.

Kinderen gewond na fietsen door plas chemicaliën

Drie kinderen en hun uit Elsloo afkomstige begeleider zijn dinsdagmiddag gewond geraakt tijdens een fietstochtje door de bossen in Zutendaal, zo'n 12 kilometer van Maastricht.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV