Overslaan en naar de inhoud gaan

Zus van Boris: 'Ik weet dat dit niet waar is'

Geplaatst opdinsdag 12 april 2016 - 21:11

Hanneke Titulaer, de zus van zanger Boris, neemt het op voor haar broer.

Vorige week kwamen oud-medewerkers van Boris met het nieuws naar buiten dat de zanger lange tijd geld naar geheime rekeningen zou hebben overgemaakt. Zijn bandleden en andere medewerkers werden daardoor naar eigen zeggen benadeeld.

Niet waar
"Dit heeft hem zo kapot gemaakt. Ik weet dat dit niet waar is", vertelt Hanneke maandagavond in een interview met RTL Boulevard.

Lees ook: Oud-medewerkers: 'Zanger Boris sluisde geld weg'.

"Natuurlijk heeft hij dingen fout gedaan, maar dat heeft niks met criminele praktijken te maken", beweert Hanneke. "Ik steek mijn hand voor hem in het vuur. Alles wat hij gedaan heeft, is met goede bedoelingen gebeurd."

Binnenshuis
De negatieve berichtgeving komt niet helemaal als een verassing. "Er moest een keer iets uitkomen. Maar eigenlijk had hij het liever binnenshuis gehouden en het netjes samen met de betrokken partijen opgelost. Maar dat mocht niet zo zijn.
Ik hoop dat het beeld dat nu bestaat van mijn broer verandert, want dat is niet zoals het is."

Geen reactie
Boris zelf heeft vrijdag via een persbericht laten weten niet inhoudelijk te reageren. "Zolang het onderzoek gaande is en in handen van de curator ligt moet ik mij onthouden van enig commentaar." Het bedrijf van Boris, Bo-Rush Productions, werd onlangs failliet verklaard. In totaal zou de zanger ongeveer 850.000 euro schuld hebben.

Lees ook: Boris ingestort na RTL Boulevard-uitzending.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

bo saris Boris
Nummer van Bo Saris in film Fifty Shades of Grey
Oud-medewerkers: 'Zanger Boris sluisde geld weg'
Boris haalt hard uit naar criticasters in nieuw nummer
bo saris Boris
Boris gaat onderdak zoeken bij familie
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen