Overslaan en naar de inhoud gaan

Zuid-Korea verslaat Bevo in openingsduel LHD

Geplaatst opdinsdag 27 december 2016 - 12:41

De 29e editie van de Limburgse Handbaldagen werd dinsdagochtend geopend door het nationale team van Zuid-Korea en Bevo uit Panningen. Bevo verloor het duel met 25-24.

Beide ploegen bleken de hele wedstrijd aan elkaar gewaagd. Eerst pakte Bevo een voorsprong van twee treffers, maar even later kwamen de Zuid-Koreanen weer op gelijke hoogte. De ruststand was 14-13 in het voordeel van Zuid-Korea. Na rust bleef het gelijk op gaan en hadden beide ploegen kansen om het duel te winnen.

Man van de wedstrijd
Zuid-Koreaan Kim D. werd uitgeroepen tot man van de wedstrijd. De shoot-outs na de wedstrijd voor een bonuspunt werden ook gewonnen door Zuid-Korea.

Tweede wedstrijd
Bevo speelt dinsdag om 19.00 uur tegen de verliezer van de wedstrijd tussen het Letse Tenax Dobele en het Noorse Halden Topphåndball.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Deelnemersveld Limburgse Handbaldagen compleet
Bevo wint, maar mist kruisfinales
Landskampioen Bevo verliest van Belgisch kampioen
Definitieve selectie Oranje onder 21 bekend
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen