Fataal bootongeval Zoutelande, speedbootdrama (23 jul 2019)

Taakstraf voor veroorzaken fataal speedbootongeluk

De 35-jarige Bastiaan F. uit Koudekerke is vrijdag veroordeeld tot 200 uur taakstraf voor het fatale bootongeluk dat hij twee jaar geleden veroorzaakte bij het strand van Zoutelande. Daarbij kwam een 15-jarig meisje uit Neer, dat in een aangevaren rubberboot zat, om het leven.

'Bestuurder speedboot dodelijk ongeluk was niet dronken'

De 33-jarige man die twee weken geleden de 15-jarige Mirthe uit Neer overvoer met zijn speedboot had niet te veel gedronken.

Bestuurder speedboot die Mirthe (15) overvoer had gedronken

De 33-jarige man die vorige week een meisje uit Neer met fatale gevolgen overvoer met zijn speedboot, had te veel gedronken. Dat stelt justitie.

Bestuurder speedbootdrama wordt gehoord

De bestuurder van de speedboot die dinsdag over een rubberbootje voer waarbij een 15-jarig meisje uit Neer omkwam, zit nog vast.

Meisje (15) uit Neer overleden bij speedbootongeluk Zeeland

Een 15-jarig meisje uit Neer is in Zeeland om het leven gekomen bij een botsing tussen twee boten.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten