Inzamelingsactie voor hond Zorro levert 660 euro op

De inzamelingsactie voor hond Zorro heeft tot nu toe 660 euro opgeleverd.

Uit put geredde Zorro geopereerd aan gebroken achterpoot

Zorro, de tienjarige hond die vorige week na zes dagen uit een twaalf meter diepe put in Venlo werd bevrijd, is dinsdagmiddag geopereerd aan zijn gebroken achterpoot.

Inzamelingsactie voor 'puthond' Zorro

Een inzamelingsactie moet ervoor zorgen dat hond Zorro uit Venlo zijn akelige verblijf in een tien meter diepe put weer helemaal te boven komt.

'Het is maar de vraag of Zorro overleeft'

Na bijna een week zoeken werd hondje Zorro donderdag gevonden in een metersdiepe put in Venlo. Het dier is ernstig verzwakt.

Verzwakte hond Zorro na dagen uit diepe put gered

De brandweer en politie hebben donderdagavond een verzwakte en gewonde hond uit een tien meter diepe put in Venlo gered.

Hond al dagen vast in tien meter diepe put

De brandweer is sinds donderdagmiddag bezig om een hond te redden uit een tien meter diepe put in Venlo.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten