Overslaan en naar de inhoud gaan

Zorgworkshops beloond met Young Impact Award

Geplaatst opwoensdag 29 mei 2019 - 20:20

Stephanie Moonen en Nicole Derix, respectievelijk uit Baarlo en uit Nunhem, zien hun workshops om de jeugdhulpverlening te verbeteren, beloond met een Young Impact Award.

Beiden hebben zelf in de jeugdhulpverlening gezeten. Ze vinden dat daar niet altijd wordt gewerkt zoals zou moeten, reden om mensen te leren hoe het beter moet.

De prijs is een erkenning voor jongeren die de wereld positief veranderen. Ook Venlonaar Ali-Haydar Çakmak was genomineerd vanwege de bibliotheek die hij heeft opgezet in Noord-Syrië. Hij greep naast de prijs.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen