Overslaan en naar de inhoud gaan

'Zorgpotje' VDL al aardig gevuld

Geplaatst opdonderdag 18 september 2014 - 10:13

De VDL Groep maakt een start met de VDL Foundation.

Het is een fonds dat enkele zorgvuldig geselecteerde stichtingen en verenigingen in de Limburgse zorg- en welzijnssector een financieel hart onder de riem wil steken.

Wim van der Leegte, president-directeur en eigenaar van het industrieconglomeraat VDL, kondigde het fonds aan tijdens zijn speech bij de heropening van de VDL Nedcarfabriek in Born. Hij vindt dat zijn bedrijf, dat Nedcar redde van de rand van de afgrond, ook een maatschappelijke rol moet vervullen. Daarvoor is inmiddels een potje gevuld.

VDL Foundation
Hoeveel geld er in de VDL Foundation zit, wil Carolien van der Leegte als hoofd communicatie evenwel niet zeggen. Evenmin met welke partij binnenkort een eerste afspraak is gepland. "Daar is het allemaal nog te vroeg voor", zegt ze.

"We richten ons in Limburg in eerste instatie op stichtingen en verenigingen in de zorg- en welzijnssector. Wij willen graag iets terugdoen voor de maatschappij; onze betrokkenheid tonen bij een aantal initiatieven", legt Van der Leegte uit.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

BMW tevreden over VDL/NedCar ondanks kinderziektes
Uitlaatbouwer ISL vestigt zich bij VDL NedCar
NedCar binnen vier jaar naar 190.000 auto's per jaar
Casa Piano Born mag geen horeca zijn, wel winkel
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen