Waardering zorg

Veel animo voor werken in de zorg

Er is veel belangstelling voor werken in de zorg. Een kleine 200 geïnteresseerden heeft zich tussen augustus en december vorig jaar gemeld voor informatiebijeenkomsten bij vacatureplatform Zorgnet Limburg

Waardering zorg
Campagne: persoonlijke videoboodschap voor zorghelden

Een speciale campagne moet ervoor zorgen dat medewerkers in de zorg- en welzijnssector dit jaar met een persoonlijke videoboodschap in het zonnetje worden gezet.

zorg ouderenzorg corona ouderen (25 nov 2020)
Bijna 1400 bezoekers online banenmarkt Limburgse zorgsector

De online banenmarkt voor de Limburgse zorg- en welzijnssector is door 1394 geïnteresseerden bezocht.

Zorgpersoneel
Digitale banenmarkt zorgsector succes: 'Al 900 aanmeldingen'

De digitale banenmarkt van Zorgnet Limburg heeft al 900 aanmeldingen opgeleverd. Dat zegt Cristel Collard van Zorgnet in Limburg Centraal.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten