Overslaan en naar de inhoud gaan

Zorgen om zieke Rapper Sjors: 'Hij heeft kanker'

Geplaatst opmaandag 19 augustus 2019 - 17:55

De gezondheidssituatie van rapper Sjors is al enige tijd voer voor speculatie. Zijn boekingskantoor vertelt nu wat er precies aan de hand is met de rapper uit Brunssum.

Een woordvoerder van Lukassen Produkties, het boekingskantoor van Sjors Peter, zegt tegen L1 dat de artiest aan kanker lijdt.

Blijft optreden
De artiest, die in 2013 in Man Bijt Hond werd ontdekt, is positief ingesteld volgens zijn boekingskantoor. De optredens probeert hij te combineren met zijn behandeling. "Waar het kan, gaat het door", zegt een woordvoerder. "Iedereen heeft er begrip voor dat op basis van zijn gezondheid gekeken wordt waar hij wel en niet kan optreden."

Foto
Eind juli plaatste de rapper een foto op sociale media met de tekst 'mijn nieuwe look'. Op de foto is een kale Sjors te zien, die met zijn vingers het vredeteken maakt. Hij kreeg veel commentaar op die foto, de reacties variëren van 'wat is je levensverwachting', 'fijn je gekend te hebben' tot 'eindelijk aan de bestraling voor je aandoening?'.

Vlekje op long
Toen de rapper dit weekend een foto plaatste op social media, waarop duidelijk te zien is dat hij onder behandeling is, kreeg hij nog meer reacties. De rapper ging daar zelf niet op in. Tegen Shownieuws bevestigde hij zondag wel dat hij een vlekje op zijn long heeft. De behandeling die hij daarvoor krijgt is al op de helft. Naar nu blijkt lijdt de rapper dus aan kanker.

Rechterteelbal
De 27-jarige Brunssumer heeft niet zo'n beste zomer. Begin juni werd zijn rechterteelbal al verwijderd. En begin juli belandde hij opnieuw in het ziekenhuis 'voor behandeling van een ziekte'.

Rapper Sjors timmert momenteel aan een carrière in Duitsland. Hij nam al verschillende Duitstalige nummers op.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen